maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Miitti pe 30.6

Edellisestä miitistä on jo kuukausi, mennään perjantaina tuttuun paikkaan ja aikaan istuskelemaan iltaa. Siis Bisketti, pe 30.6 klo 18, kääretorttua, kahvia ja limsaa ja jotain juttuseuraa. Kellään ei kuitenkaan ole parempaakaan tekemistä ;-)

(Tai jos perjantai ei kovin monelle käy, niin sitä seuraavanakin kelpaa toki).

Lisäys 29.6: Olisi mukavaa, jos vihjaisitte vaikkapa tuonne kommenttiosastolle, jos edes suunnittelette tulevanne. Ei ole mukavaa sitten yksin siellä ihmetellä, että tuleekohan ketään (vaikka eipä sillä, kyllä minun silti tekee mieli Biskettiin asti lähteä rohmuamaan, vaikka sitten yksin olisinkin, heh).

Tarkennuksena siis vielä, että tavataan n. kello 18 Rotuaarin pallolla. Päätetään sitten mitä tehdään - jos perinteita kunnioitetaan, niin olemme Bisketissä, mutta jos liian myöhään tulette, niin en takaa että olisimme jossain tietyssä paikassa. Yleensä on tavattu odottaa jokin 15 minuuttia Matti Myöhäisiä.

8 Comments:

Blogger Näkymätön tyttö said...

Minä tulisin jos en lähtisi huomenna Turkuun, seuraavakin perjantai menee reissussa. Pitäkää hauskaa :)

27/6/06 18:31  
Blogger Lord B. said...

Yritämme (ketkä me :P). Voisi melkein sitten pitää kiinni tuosta tästä perjantaista, se oli alkuperäinen ajatuksenikin ennenkuin tajusin, että sinähän olet tällä viikolla reissussa. Jos kerta olet ensi viikollakin, niin sitten ei kannattane turhaan siirtää, vaan pidetään sitä seuraava joskus heinäkuun lopussa sitten vaikka.

27/6/06 19:10  
Blogger Neiti Napa said...

Olento ilmoittautuu! \O/

29/6/06 22:21  
Blogger jkl said...

Pitäisiköhän minunkin uskaltaa, jos vaan en pelkäisi vieraita ihmisiä niin paljon (ei sillä ettenkö tuttujakin ihmisiä pelkäisi). Harkitsen asiaa, olen superarka :)

30/6/06 10:37  
Blogger Neiti Napa said...

Uskalla ihmeessä! Minä varmaan olen niin kipsissä itsekin, etten saa sanaa suustani koko iltana. Et siis ole ainoa miittineitsyt Oulun blogirintamalla :)

30/6/06 11:03  
Blogger jkl said...

Jos satun saamaan rohkeuteni kasattua, miten tunnistan oikean porukan?

30/6/06 15:05  
Blogger Lord B. said...

Minä olen se lihavahko poninhäntäinen, tummiin vaatteisiin pukeutunut mies, jolla on onneton leukaparta. Luultavasti pälyilen epäluuloisena ympärilleni peläten, että luulen tunnistavani jonkun miittiin tulevan :P

30/6/06 16:23  
Blogger Neiti Napa said...

Minulla on ruskeat reisitaskuhousut ja vihreä paita, näytän todennäköisesti hyvin hermostuneelta nuorelta naiselta (ohops, nyt ehkä yliarvioin oman naisellisuuteni). Pitkä tukka ja rillit, tämmönen vähän omituinen. Olet kyllä saattanyt nähdäkin, jos olet Nahkiksen puolella joskus liikkunut.

30/6/06 16:37  

Lähetä kommentti

<< Home