perjantaina, huhtikuuta 07, 2006

Oulun blogimiitti, kevät 2006

Tehdäänpä sitten näin. Pidetään miitti perjantaina 21. huhtikuuta. Kello 18 Bisketissä. Jos ei kelpaa (ja aiotte tulla), niin älähtäkää, muuten pidetään kiinni tuosta.

16 Comments:

Blogger Näkymätön tyttö said...

Minulle tuo käy erittäin hyvin. Minulla on samana päivänä opinnäytetyöni palautetilaisuus ja sen jälkeen ehkä kaipaan seuraa ja jotakin arjesta poikkeavaa.
Onko Rotuaarin pallo paras tapaamispaikka?

7/4/06 16:05  
Blogger Lord Boredom said...

On.

7/4/06 16:06  
Anonymous Jyri said...

Hieman tenttisumassa, mutta pitää yrittää ennättää.

Tai no, ainahan lord boredom voi opettaa minulle matematiikkaa miitin aikana.

7/4/06 17:17  
Blogger Lord Boredom said...

Jos jäämme odottamaan tenttisumien ohitsemenemistä, niin sitten menee jo varmaan kesään, jolloin pitää pitää toinen miitti ;-) Mutta matematiikkahan onkin mitä mainioin miitti puheenaihe ;-)

7/4/06 17:37  
Anonymous aceshigh said...

Kelpaanko joukkoon veikeään?

7/4/06 19:08  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Kaikki ovat hyvin tervetulleita :)

7/4/06 19:23  
Blogger Rosmariini said...

Kanssabloggaava mieheni on työhommeleissaan kiinni koko perjantai-illan, ja minä en puolestani ole saanut kerätyksi vielä tarpeeksi rohkeutta osallistuakseni blogimiittehin. Anonyyminä bloggaaminen on jotenkin vaan niin kovin rentoa. :)

Äh, vähän tylsää, koska uusiin ihmisiin tutustuminen on aina kuitenkin niin kivaa. Jospa uskaltautuisin johonkin kesämiittiin mukaan. Tai jos innostuisimme vaikka järkkäilemään itse jonkinlaista ruokakekkeriä muille bloggaajille. Noh, katsellaan.

Hauskaa miittiä teille muille!

19/4/06 13:16  
Anonymous Timou said...

Mulla menee autokoulun kakkosvaiheen takia iltamyöhään(joskus 20.00). En ole varma jaksanko sitten enää lähteä minnekään. :(

19/4/06 20:11  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Rosmariini, harmi. Ymmärrän kyllä hyvin anynyymiuden edut, vaikken siihen itse pystynytkään. Olisi kuitenkin hauskaa nähdä teitä joskus miiteissä. Ruokakekkerit kuulostavat hyvältä :)

Timou, tule jos jaksat ja haluat, miittejä tulee kyllä uusia (toivottavasti).

20/4/06 08:42  
Blogger Lord Boredom said...

Uusia miittejä tulee, sen verran kai voi luvata. Eihän miittiin oikeasti tarvita mitään muuta kuin vähintään kaksi ihmistä, joita nyt vaan kiinnostaa tavata ihmisiä.

Samaten tuohon anonyymiyteen liittyen olemme kai jossain noissa aiemmissa merkinnöissä miettineet, ettei kenenkään ole siitä pakko luopua, vaikka tulisikin paikalle. Siis ei ole pakko kertoa, kuka on, jos ei niin halua. Ja varsinkaan ei ole pakko joutua vahingossakaan valokuvattavaksi, jos ei niin tahdo, tai jos ei tahdo että hän näkyy missään julkaistavassa kuvassa. En tiedä, aikooko kukaan kameroita sinne ottaakaan, itse suunnittelin, mutta enpä tiedä tuleeko sitten kuitenkaan kuvatuksi. Viimeksihän yhdellä oli kamera, ketään se ei kai haitannut, kukaan ei kyllä julkaissutkaan niitä missään.

20/4/06 16:35  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Minä en taida ottaa kameraa mukaan. Mietin sitä kyllä ja keksin jonkun hyvän syyn olla ottamatta kameraa, en kyllä muista sitä enää.
En ole aivan varma pääsenkö huomenna, tänään on vähän sairas olo. Jos olo ei huonone niin tuleen.

20/4/06 16:44  
Blogger canis lupus said...

Helou kaikille!
Ilmoittautuisin kiinnostukseni miittiin mikäli se tapahtuisi heinäkuun tienoilla! Olen tämmönen Oulusta etelään lentänyt tapaus, joka kuitenkin kotiseuduilleen haikailee ja kenties joskus palaakin. Kesällä olisi siis kuitenkin tarkoitus tulla kaupunkia taas katsastamaan ja silloin olisi mukavaa tavata kaikkia teitäkin, mikäli se mahdollista lienee. Mites muuten sujui tuo perjantain tempaus?

24/4/06 22:44  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Kyllä varmaan joku miitti tapahtuu heinäkuussakin, tervetuloa :)
Perjantai sujui oikein hyvin,, olisi pitänyt tehdä siitä raportti, jos olisi jaksanut.

25/4/06 05:45  
Anonymous Anonyymi said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

12/6/06 20:48  
Anonymous Anonyymi said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

21/7/06 05:08  
Anonymous Anonyymi said...

I find some information here.

22/7/06 20:58  

Lähetä kommentti

<< Home