lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Valokuvausretkiä

Omalla kommenttiosastollani eräs anonyymitär esitti kainosti idean miitistä, jonne otettaisiin kamerat mukaan ja lähdettäisiin valokuvaamaan. Minusta tämä on hyvä idea, vielä jos pidetään huoli ettei ketään osallistujaa kuvata ilman suostumusta - tämä valokuvausrajoitus olisi muuten varmaan hyvä ympätä muihinkin mahdollisiin tapaamisiin niin ettei kenenkään tarvitse pelätä paljastuvansa - koska mitä ilmeisimmin Oulunseutulaisissa bloggaajissa on kuitenkin valokuvauksesta kiinnostuneita. Löytyisikö kiinnostusta tällaiseen? Tällaisen voisi pitää kesällä, jos asiasta kiinnostuneita on edes muutama.

Miten on?

6 Comments:

Blogger Näkymätön tyttö said...

Minua kiinnostaa, ehkä vähän keväämmällä kuitenkin. Ja minua ei haittaa vaikka minua kuvattaisiin mutta olen tietysti valmis kunnioittamaan toisten toiveita anonyyminä pysymisestä.

1/4/06 16:08  
Anonymous Anonyymi said...

Naurattaa tuo "kaino anonyymitär" :P Mutta siis, hän olen ja ilmoitan vielä täälläkin että minuakin tämä valokuvaushomma innostaa. Kesä on ehkä tosiaan parempi aika, nyt on minulla ainakin opiskelujen kanssa kiireitä. Lupaudun myös olemaan kuvaamatta ihmisiä jotka eivät sitä halua, minua ei mitenkään hirveästi haittaa jos itse johonkin kuvaan päädyn (kunhan siis näytän hyvältä siinä).

Mietin että jos kävisi täälläkin mainostamassa tätä blogia tai ainakin tätä valokuvausreissuideaa. Ei tuossa yhteisössä mitenkään loputtomasti elämää ole, mutta luulen että sieltä voisi löytyä pari kiinnostunutta.

6/4/06 07:10  
Blogger Lord Boredom said...

Sitten meitä on kolme, joten voitaneen pitää sovittuna sitä, että tällainen "miitti" järjestyy, yksityiskohdista vain päätetään sitten, kun alkaa näyttämään sään suhteen hyvältä. Mainostaa voi tietysti kaikille, joita tämä koskee, mutta jotka eivät välttämättä tajua tänne tulla lukemaan ideasta.

Voisi ehkä miettiä, minne menisimme valokuvaamaan, pitääkö sinne päästä kävellen keskustasta, vai pitäisikö kaikilla olla pyörät ja niin edelleen. Vai pitäisikö sitten toimia spontaanimmin, tekemättä mitään etukäteissuunnitelmia... No, näitä ehtii kyllä miettiä tai olla miettimättä :)

7/4/06 12:14  
Anonymous Anonyymi said...

Lähtökohtaisesti voisin myös itse tulla joskus mukaan, jos saan tekopartani trimmattua. Kamerani on totaalisesti vajaakäytöllä.

E.

8/4/06 09:49  
Anonymous Anonyymi said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

21/7/06 05:08  
Anonymous Anonyymi said...

I find some information here.

22/7/06 20:58  

Lähetä kommentti

<< Home