perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Uuden vuoden miitti

No, joulu ehtinee mennä jo ohi, mutta jos joitakuita kiinnostaa kerääntyä jonnekin ensi viikonloppuna jonakin iltana/päivänä (29.12 - 31.12) viettämään iltaa/päivää, niin voitaisiin tehdä niin. Jos kiinnostusta ja jaksamista riittää, niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista - voisiko vaihtelu virkistää, jos menisimme välillä jonnekin muualle kuin Biskettiin? (olkoonkin että muisto Bisketin herkuista viettelee ainakin minun heikkoa mieltäni, enkä liene ainoa).

Ilmoitelkaas. Sovitaan alustavasti perinteinen perjantaimiitti 29.12 kello 18 Bisketissä, mutta minä ottaisin hyvin mielelläni parempiakin ehdotuksia vastaan. (Ja toisaalta, paikan päällähän voidaan porukalla vetää suunnitelmat uusiksikin, jos siltä tuntuu).

LISÄYS 28.12: Kun Sacamano ei kerran pääse, niin ilmoittakaa nyt joku mahdollisesta osanottamisesta. Jos ei kukaan kerro, että saattaa tulla, niin en minäkään viitsi sitten huomenna mennä yksikseni seisoskelemaan.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hmm,joo. Torstaina ajattelin suoriutua taas Ouluun. Pitää katsoa kuinka suunnitelmani pitää, näillä näkymin olis pitämässä, joten olisin kyllä tulossa.

Ja kun en ole ennen käynyt, niin en parempaa tiedä, enkä osaa siis muuta vaatia. ;)

23/12/06 19:08  
Blogger Lord Boredom said...

Sacamano, hieno homma! Bisketti on vain sellainen perinteinen - tässä ollaan nyt vuosi harrastettu kohtuuaktiivisesti Oulun blogimiittejä, ja aina ollaan menty Biskettiin, mitä nyt kesällä mentiin yhden kerran katsomaan toukkienpeittämiä puita puistoon ja ihmisiä torinrantaan, ja muutamilla kerroilla ollaan illanpäätteeksi käyty pizzalla ja lähdetty omille teille sitten. Bisketti on, ainakin minusta, hieman tylsä vaihtoehto, vaikka sellaisenakin hyvä, joten tuskin tulet ainakaan miljööseen pettymään ;-)

24/12/06 15:28  
Anonymous Anonyymi said...

Minun pitääkin olla huomenna vielä kotonakotona, joten en pääsekkään.

28/12/06 15:58  

Lähetä kommentti

<< Home